Google er Danmarks Største Søgemaskine
16153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16153,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Google

Google Logo

Hvad er Google?

Du har nok allerede en meget god idé om, hvad Google er. Google er nemlig Danmarks mest brugte søgemaskine, hvor mange danskere hver dag finder frem til de resultater, de leder efter. Men Google er meget mere end hvad de daglige brugere ser. Med værktøjer som Adwords, Search Console og Analytics giver søgemaskinen fantastiske markedsføringsmuligheder for virksomheder med en hjemmeside. Derfor er der stor sandsynlighed for, at du kan få meget mere ud af søgemaskinen, end du allerede gør.

Hvorfor Google?

Hvordan finder dine kunder frem til dig og din hjemmeside? Den er verdens største søgemaskine med over 2 milliarder daglige søgninger. Det betyder, at Google indeholder et kæmpe kunde- og marketingspotentiale for dig. Hvis du ønsker at nå ud til endnu flere potentielle kunder, kan det derfor være, du skal se nærmere på Google og de mange værktøjer. Med Adwords kan du for eksempel annoncere på søgeord, der har noget med din hjemmeside at gøre, så du kommer til at stå øverst, når en kunde søger på det givne ord. Med Analytics og Search Console kan du få adgang til data om dine kunders adfærd på din hjemmeside samt om, hvilke søgeord Google viser dig på. Det er rigtig god information at have, når man skal optimere hjemmesiden frem mod at trække endnu flere kunder til, og det er information, som man normalt ikke ville have adgang til. Den kan altså være med til at give dig grundlag for at øge trafikken på din hjemmeside, hvilket giver flere kunder og i sidste ende øget profit for dig.

Google

Sådan virker søgemaskinen

hvordan virker google

Derfor er vi de bedste

Måske kender du ikke så meget til de mere tekniske dele af Google, og måske har du hverken tid, lyst eller overskud til at sætte dig ind i værktøjer som Google Analytics og Google Search Console. Der kan vi heldigvis hjælpe dig, for på netop dette område er vi eksperter. Vi hjælper dig ikke kun med at analysere tallene, men vi hjælper dig også med at optimere din hjemmeside frem mod at virke endnu mere tiltrækkende på potentielle kunder. På den måde tager vi os af det tekniske omkring din hjemmeside, mens du blot kan koncentrere dig om at gøre det, som du er god til. Her på hjemmesiden kan du også finde endnu mere information om, hvad vi kan gøre for dig ved hjælp af Googles værktøjer, heriblandt Google Adwords, Google Analytics og Google Search Console.

Er du interesseret? Ring til os på 61 24 24 24 eller skriv os en mail