Google Adwords er små annoncer
16078
page-template-default,page,page-id-16078,page-child,parent-pageid-16153,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Google Adwords

Google Logo

Hvad er Google Adwords?

Når du søger på det ene eller det andet på Google, kommer der en lang række af resultater op. Men over alle resultater kommer der en eller flere annoncer frem, der kan tilbyde services relateret til det givne søgeord. Det er disse annoncer, der teknisk kaldes Google Adwords. Som det fremgår af navnet, er Google Adwords altså simpelthen annoncer ligesom i en avis, der blot kommer frem på Google i stedet for i morgenavisen. Og det giver store fordele for dig og din virksomhed, da der er over to milliarder søgninger på Google hver dag og derfor et kæmpe kundepotentiale at nå ud til.

Hvorfor Adwords?

Fordelene ved Google Adwords er stort set de samme som ved en almindelig annonce, idet man bliver synlig over for kunderne og kan lokke dem med et godt tilbud. Men ved at sætte din annonce på Google frem for i avisen eller andetsteds, får du endnu en række fordele: For det første er der et kæmpe kundepotentiale på Google, og derfor er der stor sandsynlighed for, at din annonce bliver set. For det andet bliver annoncen på Google vist for de kunder, der søger på et søgeord, der har noget med din virksomhed at gøre. Det betyder, at annoncen bliver vist til lige de kunder, der søger en virksomhed som din – og derved er der stor sandsynlighed for, at annoncen trækker kunder til dig. Sidst men ikke mindst gør Google Adwords, at din virksomhed bliver vist før alle dine konkurrenter, og det øger igen chancen for, at kunderne vælger dig. Og flere kunder giver som bekendt større profit. Derfor kan Google Adwords ses som en investering.

AdWords

Sådan fungerer AdWords

adwords

Derfor er vi de bedste

Er du en af dem, der giver op bare ved lyden af ord som SEO, Google Adwords og online marketing? Så fortvivl ikke, for vi er eksperter på området, og vi ønsker at hjælpe dig med at øge dit antal af kunder og dermed din profit ved hjælp af Google Adwords. Vi har hjulpet mange både store og små virksomheder før i tiden, og vi kan helt sikkert også gøre noget for dig. Kontakt os for at høre mere.

Er du interesseret? Ring til os på 61 24 24 24 eller skriv os en mail